Week van de mediawijsheid

Deze week is het weer de week van de mediawijsheid. In deze week is er extra aandacht voor de digitale vaardigheden van de kinderen. Thema’s die aanbod komen zijn: wie ben jij, ik surf veilig, wat is waar en speurneuzen. Via verschillende opdrachten en lessen wordt hier dus aandacht aangegeven. In groep 6/7 zijn wij bezig geweest met het thema wat is waar. Wij hebben het gehad over influencers en reclame. Vooral het veilig internetten is belangrijk. Mooi om te zien dat de leerlingen zo hun kijk op internet en de digitale omgeving¬† aanpassen. De groepsgesprekken en discussies die ontstaan zijn erg waardevol. Al met al een geslaagde week dus. Op de foto’s is te zien hoe wij in de groep hieraan werken.

Groeten, groep 6/7b