Open dag

Open dag Online

Vanwege de corona-maatregelen kunnen we u helaas niet ontvangen op onze jaarlijkse Open Dag, maar u bent natuurlijk van harte welkom voor onze Open Dag Online. Via een korte film willen we u een inkijk geven in onze Doekesschool. Ook vindt u op onze website meer informatie over het aanmelden van uw kind.

Mocht u verdere interesse hebben in het onderwijs op de Doekesschool, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een rondleiding door onze directeur.
Hiervoor kunt u contact opnemen met Gerko Warner
📧 g.warner@hannscholen.nl
📞 (0523) 270 855.

Hieronder vindt u een filmpje om een impressie te krijgen van de school:

Peuterspeelzaal Kleine Doekes

Ook hebben wij op onze school een eigen Peuterspeelzaal. Dit is een samenwerking tussen de school en Stichting Welluswijs en is een professionele aanvulling op de opvoeding thuis en heeft als functie het kind optimale ontwikkelingskansen te bieden. Ze richt zich op kinderen van 2 tot 4 jaar en verzorgt een ontwikkelingsgericht programma. In de peuterspeelzaal is geen scheiding tussen spelen en leren. Kinderen ontdekken in spel en kunnen in de peuterspeelzaal kennis maken met een breed scala aan speel- en ontwikkelingsmaterialen en krijgen zo een optimale voorbereiding op het basisonderwijs.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Welluswijs

📧 kleinedoekes@welluswijs.nl
📞 (0523) 71 22 72