Het schooljaar is begonnen.

Op de Doekes zijn alle leerlingen weer welkom. Als voorbereiding op schooljaar is het team in de laatste schoolweek als flink aan het werk geweest om de klas weer in te richten en alles klaar te maken om een goede start te kunnen maken. Ook hebben we als team een gezamenlijke aftrap gehad. Op donderdagmorgen zijn we met elkaar in het weiland tegenover de school gestapt. Als gezellige start en als vorm van teambuilding hadden we een workshop schapendrijven. Eerst kregen we uitleg van de schaapsherder over zijn werk, hoe hij communiceert met zijn bordercollies en liet daarna zien hoe het samenspel tussen hond en schapen verloopt. Daarna was het tijd om zelf aan het werk te gaan. De leerkrachten gingen in groepen samenwerken om de schapen over een parcours door het weiland te drijven. Door de goede start zijn we er helemaal klaar voor om er weer een mooi schooljaar van te maken. Samen gaan we er voor!